Ervaringen van onze klanten

 

Marije, Woerden (NL) 

Catherine, Luik (BE)

«Zodra ik hoorde dat ik zwanger was, is mijn vriend meteen op het internet beginnen zoeken naar bescherming tegen elektromagnetische golven. We wisten dat deze golven steeds overal aanwezig zijn (WiFi , DECT draadloze telefoon, ... ) en ze zijn zeer schadelijk voor ons, maar nog meer voor de foetus. Jonge kinderen zijn ook kwetsbaarder. Mijn vriend vond de Belly Armor-buikband en nu ik die heb, draag ik hem bijna de hele tijd. Ik ben zo blij om mijn ongeboren kind te kunnen beschermen en ik ben dus zeer tevreden over de buikband!»

 

Karla, Mechelen (BE)

«Sinds ik mijn Belly Armor zwarte buikband mocht ontvangen op 8 januari 2014, heb ik hem elke dag gedragen. Zowel thuis als op het werk zit ik vaak in de straling: gsm, dect, microwave lekstraling, bluetooth, wireless etc. De effecten van die straling zijn niet goed gekend, een foetus is nog niet volgroeid en kan dus kwetsbaar zijn voor zulke straling. In de eerste 3 maand van mijn zwangerschap stelde ik mij daar veel vragen over, echter ik vond geen oplossing. Na wat surfen ontdekte ik Belly Armor en de bestelling en levering was snel en correct. Het enige waarvan ik spijt heb is dat ik Belly Armor niet eerder ontdekt heb!»

 

Emma, Lier (BE)

«Ik ben Emma en heb jullie gezien op de babybeurs te Hasselt. Na die beurs heb ik de info stilaan eens laten bezinken en kwam tot het besef dat de bescherming van de baby tegen de stralingen alleen maar voordelen heeft. Ik heb toen online een band besteld. In het begin was mijn buik nog te klein en de band wat groot maar nu zit hij al gegoten! Ook mijn moeder gaf al eens de opmerking hoe ik teveel met mijn iphone op zak loop dus draag ik hem nu dagelijks. Ben er heel tevreden mee en overweeg ook zo een dekentje te bestellen voor als ik 's avonds in mijn zetel zit! Ik raad iedereen aan er ook één te dragen, zoals ik al zei alleen maar voordelen!»


Heb je een Belly Armor-product en wens je jouw ervaring met andere aanstaande mama's te delen?

Laat het ons weten en neem contact met ons op.