11/04/2014

PERSBERICHT: Belly Armor start in België met 2 verdeelpunten

Gent 11/4/2014 - Twee Belgische babywinkels starten met de verkoop van de Belly Armor-collectie.

Achter het Gentse Gravensteen ligt de babyspeciaalzaak Gold Star. Deze trendy en steeds innoverende babywinkel - die al sinds 1947 bestaat - wordt uitgebaat door Ann & Rudy. Gold Star staat tot ver buiten Gent bekend om hun persoonlijke aanpak. Ben je van plan een geboortelijst aan te leggen, dan moet je zeker eens bij hen langsgaan.

Babywinkel "De Witte Wolk" uit Evergem is een kleurrijke babywinkel voor baby's, peuters en hun ouders! Twee dames, Karen en Annuska, baten met veel enthousiasme deze winkel uit. Zij bieden een ruime keuze baby-uitzet, kleding 0-2j en eerste speelgoed aan en zijn gespecialiseerd in geboortelijsten. Zwangere vrouwen vinden er voortaan ook de Belly Armor-buikbanden en dekentjes. Je mag je er een persoonlijke en eerlijke aanpak verwachten.

Over Belly Armor: Iedere dag worden we blootgesteld aan grote hoeveelheden straling van onder meer draadloos internet, smartphones en laptops. Niet zonder gevaar, want steeds meer studies tonen aan dat deze straling een risico vormt voor de gezondheid, met name tijdens de zwangerschap en vroege kinderjaren. Met een unieke collectie zwangerschapskleding en accessoires die omgevingsstraling tegenhoudt helpt het succesvolle merk Belly Armor moeders in meer dan 40 landen hun baby’s te beschermen.