Blog

Lancering van het Belly Armor babymutsje!

Heel wat klanten vroegen erom. Wel, vandaag introduceert Belly Armor het Belly Armor Babymutsje!

Dit babymutsje beschermt uw baby's hoofd tegen de risico's van dagelijkse straling. Het mutsje is schattig en zeer comfortabel om te dragen. Gemaakt van zeer zacht Bio 100% katoen, in combinatie met RadiaShield® bescherming, is dit babymutsje een eenvoudige manier om uw baby ook na de geboorte te beschermen tegen de mogelijke schadelijke gevolgen van dagelijkse straling. Dit lichtgewicht mutsje bestaat in 3 maten zodat u uw uw baby vanaf de geboorte tot 2 jaar kunt beschermen:

 • 0-6 maanden
 • 6 tot 12 maanden,
 • 12-24 maanden.

Terugblik op de Negenmaandenbeurs

Belly Armor op de negenmaandenbeurs

 

Om Belly Armor bekend te maken bij het grote publiek namen we deel aan de Negenmaandenbeurs, meteen het grootste evenement op het gebied van baby's en zwangerschap in de BeNeLux! Op de Negenmaandenbeurs kregen de ruim 50.000 bezoekers antwoord op alle vragen over hun zwangerschap, het eerste levensjaar van hun kind en over nog veel meer topics zoals (op-)voeding, verzorging en financiën.

Op onze stand konden vele nieuwsgierigen meer te weten komen over "dagelijkse straling" en over de Belly Armor-producten. De vraag naar onze producten is sinds deze beurs gevoelig gestegen en wij kunnen dan ook spreken van een zeer geslaagd event!

Frankrijk verbiedt wifi in kinderopvang

Frankrijk verbiedt wifi in kinderopvang

 

 

In Frankrijk geldt voortaan een verbod op wifi in kinderopvang. Dat is een onderdeel van een nieuwe wet met verschillende maatregelen die de bevolking beter moeten beschermen tegen elektromagnetische straling. Tegelijk gaat Frankrijk een grootschalig onderzoek voeren naar de impact van die straling.

Lees verder >

Belly Armor in hét lifestyle TV-programma van Nederland (RTL4) 

Onlangs zijn wij van Belly Armor gevraagd om mee te werken aan LifestyleXperience, hét lifestyle programma van Nederland! In 3 afleveringen kan de kijker alles te weten komen over "dagelijkse straling". Het voorzorgsprincipe wordt toegelicht en een klant van Belly Armor legt uit waarom ze haar baby wil beschermen tegen straling. Tenslotte worden een aantal Belly Armor-producten gedemonstreerd en wordt de mannencollectie met de boxershort gelanceerd.

De afleveringen staan inmiddels on-line op onze media-pagina.

  Belly Armor komt naar de grootste babybeurs van Nederland!

  Belly Armor op de Negenmaandenbeurs 2015 (RAI)

   

  De Negenmaandenbeurs is een jaarlijks terugkerend evenement en wordt in 2015 gehouden van 25 februari tot en met 1 maart. De beurs van 2015 is de 30ste editie. De Negenmaandenbeurs wordt gehouden in Amsterdam RAI, een locatie die ook met het openbaar vervoer uitstekend te bereiken is. Wil je de grootste drukte vermijden, bezoek de Negenmaandenbeurs dan op zondag of maandag. Houd kortingsacties in de gaten! Met de toegangskaart van de Negenmaandenbeurs kun je ook de Huishoudbeurs bezoeken. Laat je inspireren op het gebied van zwangerschap en ouderschap!

  Waar: Amsterdam RAI
  Wanneer: woensdag 25 februari tot en met zondag 1 maart
  Meer info op www.negenmaandenbeurs.nl

  De plannen van een Belgische vervoersmaatschappij om wifi aan te bieden op trams in Antwerpen en Gent stuit op verzet.

  De plannen van een Belgische vervoersmaatschappij om wifi aan te bieden op trams in Antwerpen en Gent stuit op verzet.

   

   

  “Deze extra service die De Lijn aanbiedt, druist in tegen het voorzorgsprincipe en stelt iedereen die dit openbaar vervoersmiddel neemt bloot aan hoge wifi-straling”, stelt de werkgroep ‘Beperk de Straling’.

  Donderdag 4 september 2014 raakte bekend dat De Lijn op hermelijntrams tegen eind november 45 wifitrams in Gent en 45 in Antwerpen voorziet. De werkgroep ziet dat niet zitten. “Ook reizigers onder wie kleine kinderen, zwangere vrouwen, ouderen en elektrogevoelige personen die geen gebruik maken van deze wifi-service worden passief blootgesteld om “smartphone addicts” hun plezier te gunnen. Het wifi-aanbod van De Lijn op trams druist ook in tegen het advies van de Hoge Gezondheidsraad om op het openbaar vervoer niet te bellen of te surfen in de buurt van kinderen en zwangere personen door de verhoogde stralingswaarden (omgekeerde kooi van Faraday). Ook het personeel en vooral de tramchauffeurs zullen permanent in een ongezond milieu van hoge stralingswaarden moeten werken.”

  Ook de Belgische Spoorwegen NMBS besliste om treinen te voorzien van wifi, maar overweegt in samenspraak met de werkgroep ‘Beperk de Straling’ om ook wifi-vrije wagons te voorzien. “Deze vervoersmaatschappij houdt wel rekening met het voorzorgsprincipe en het grondrecht op een gezond leefmilieu zoals onderschreven in art.23 van de Grondwet.”

  Bron: http://www.beperkdestraling.org/

  Gentse kleuterscholen en kinderdagverblijven voortaan wifi-vrij.

  Gentse kleuterscholen en kinderdagverblijven voortaan wifi-vrij.

   

   

  Het nieuwe Gentse beleidsplan voor de scholen schrijft voor dat op alle plaatsen waar kinderen tussen 0 en 3 jaar verblijven wifi-installaties uit den boze zijn. Hierdoor mag er voortaan geen draadloos netwerk aanwezig zijn in kinderdagverblijven en kleuterscholen. "Voor zulke jonge kinderen heeft draadloos internet geen enkel nut. Op basisscholen kan draadloos internet wel maar als het geen verschil maakt, leggen we UTP-kabels", zegt schepen Elke Decruynaere.

  Lees het volledige artikel op de Standaard.be